cop Inceput de drum

Inceput de drum

Targul Baby Boom Show 2017 de la Romexpo a fost modalitatea aleasa de noi pentru lansarea jucariilor Vulp’s Toys.

 

Au fost patru zile in care oamenii care ne-au vizitat standul au apreciat jucariile noastre, unii au cumparat, altii ne-au promis ca ne vor cauta in viitor.  Pentru noi a fost extraordinar sa primim un feedback pozitiv dar si sfaturi de care cu siguranta vom tine cont in productia viitoarelor jucarii. Ne-am bucurat sa aflam ca jucariile de lemn sunt cautate de parinti tocmai datorita atributelor care ne-au atras si pe noi la aceste minunate “instrumente” de dezvoltare a celor mici: simplitate, naturalete, durabilitate.

 

 

 

Cea mai mare surpriza ne-a oferit-o o tanara familie care a cumparat bicicleta pe care o aveam expusa si care era doar un prototip, deoarece noi avem in plan sa producem astfel de biciclete la comanda, personalizate asa cum isi doreste fiecare persoana interesata.

 

 

 

Cei mici au participat cu drag la atelierele de construit si de puzzle si noi ne-am bucurat alaturi de ei, pe masura ce ne descopereau jucariile.

 

 

La finalul lunii spetembrie (21-24 septembrie) mai avem in plan participarea la un targ, BabyExpo care se va desfasura la Sala Polivalenta, Bucuresti, unde va asteptam cu drag. Pe langa jucariile deja lansate, vom mai avea inca doua noi produse.

 

 

Credem ca v-ar mai placea...

Toys wood be better

 

Daca te uiti la ceea ce exista astazi pe piata, nu ai cum sa nu apreciezi simplitatea, functionalitatea si totodata frumusetea unei jucarii din lemn bine lucrata. Oricum ai da-o, un plastic la fel de frumos colorat ca o bucata de lemn si care sa surpinda la fel de bine textura materialului nu ai sa gasesti. Continuare...

Trucuri pentru alegerea jucariilor potrivite

Pe masura ce au inceput sa ma intereseze din ce in ce mai mult jucariile de lemn, am incercat sa ma informez si sa citesc pe internet despre cum sa alegi o jucarie de lemn, de ce sunt mai bune si cum il ajuta pe copil sa se dezvolte armonios si cat mai natural. Continuare...

Copyright Vulps Toys SRL 2018

ANPC | Prelucrarea datelor cu caracter personal